Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Xρυση Αυγή...για να ΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος!!


1. Τα «βιογραφικά»

  -Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είναι ο αρχηγός της Χ.Α., ο αδιαφιλονίκητος Φύρερ, κατά τα πρότυπα του ναζιστικού Χιτλερικού κόμματος. Τη δεκαετία του ’70 καταδικάστηκε σε φυλάκιση για την τοποθέτηση  βομβών που είχαν προκαλέσει τον τραυματισμό δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών σε κινηματογράφους που πρόβαλλαν προοδευτικές ταινίες. Ένα εκ των θυμάτων έχασε και τα δύο του πόδια. Αφού πρώτα κατέδωσε τον συνεργάτη του, Αριστοτέλη Καλέντζη, απαλλάχτηκε. Ο Καλέντζης με τη σειρά του αποκάλυψε ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν έμμισθος πράκτορας της ΚΥΠ. Το 1984, μετά από προσωπική παρέμβαση του αρχιπραξικοπηματία Γ. Παπαδόπουλου, τοποθετείται γ. γραμματέας της χουντικής ΕΠΕΝ. Σήμερα, ο κύριος "Πατρίς-Θρησκεία -Οικογένεια" είναι συνιδιοκτήτης, με τη γυναίκα του, και τον αδερφό της, ροζ ξενοδοχείου στην οδό Λιοσίων, όπου φιλοξενούνται παράνομα ζευγάρια και επαγγελματίες του σεξ (τεύχος 10271 της εφ. της Κυβερνήσεως).
- Ο Ηλίας Κασιδιάρης, το πρωτοπαλίκαρο της οργάνωσης και βουλευτής της Χ.Α, που πρόσφατα χειροδίκησε εναντίον δυο γυναικών σε τηλεοπτική εκπομπή και στη συνέχεα παρέμεινε κρυμμένος για να αποφύγει το αυτόφωρο, έχει ακόμη μια δίκη να εκκρεμεί εις βάρος του. Η δίκη του είναι για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρείχε συνδρομή σε 5 δράστες, οι οποίοι επιτέθηκαν, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, σε μεταπτυχιακό φοιτητή και, αφού τον χτύπησαν με γκλόπ σε όλο το σώμα, του κατέφεραν χτύπημα με μαχαίρι και τον λήστεψαν.
- Για την Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια στην Α Αθήνας, εκκρεμεί  δίκη για συμμετοχή σε μαχαίρωμα Αφγανού πρόσφυγα στον Αγ. Παντελεήμονα. Η δίκη αναβλήθηκε  2 φορές, μετά την επίκληση από τη Σκορδέλη ψυχιατρικών νοσημάτων και "τάσεων αυτοκαταστροφής".
- Ο Χρήστος Ρήγας, πρώην υποψήφιος και υψηλόβαθμο στέλεχος, συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία του αστρολόγου Μ. Μουτάφη και της Π. Γκέζου, τον Φλεβάρη του 2009. Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής αστρολογίας ,αλλά σκότωσε και τη γυναίκα που τυχαία βρισκόταν στο χώρο τη μοιραία στιγμή.
- Ο Γιώργος Πετράκης, στέλεχος της Χ.Α. στο Λασίθι, κουμπάρος του βουλευτή της Ν.Δ. Πλακιωτάκη, αλλά και διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ διευθυντής νυχτερινού ΕΠΑΛ, διαγράφηκε από την τοπική ΕΛΜΕ (ένωση καθηγητών) με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα στα σχολεία και στρατολογούσε μαθητές. Γνωστός ως "ο βιαστής με τη σβάστικα". Κατηγορείται, (τα στοιχεία έχουν πάρει το δρόμο για την εισαγγελία) από μητέρα 2 ανήλικων παιδιών, και καθηγήτρια φυσικής αγωγής, για κατά συρροή και παρά φύσιν βιασμό, όταν εκείνη ήταν 12 χρόνων.

Αυτό είναι το ποιόν και η άρια "καθαρότητα" μερικών μόνο στελεχών της Χ.Α., η οποία -τι ειρωνεία- διεξήγε τον προεκλογικό της αγώνα με σύνθημα "Χ.Α. για να ξεβρωμίσει ο τόπος".

2. Κοινοί Ναζιστές
Δημοσίως, αρνούνται ότι είναι ναζιστές. Πώς θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, σε μια χώρα που θρήνησε 600.000 νεκρούς στο Β. Παγκόσμιο Πόλεμο και που σε μαρτυρικά χωριά όλης της χώρας, όπως το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και η Βιάννος, υπάρχουν ακόμα οι μαυροφορεμένες γιαγιάδες που θρηνούν τους δολοφονημένους από τους ναζί άντρες και γιους τους; Όμως, θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι ο ναζισμός δεν τον αφήνει... Έτσι, χαιρετάνε ναζιστικά μέσα σε δημοτικά συμβούλια (πληθώρα σχετικών βίντεο στο διαδίκτυο), στο περιοδικό της Χ.Α φιγουράρει ο Χίτλερ και ο Ρούντολφ Ες (ιδρυτής των Ες-Ες).

  Ο «πατριώτης» Μιχαλολιάκος, με αφορμή τη συμπλήρωση 42 χρόνων από το θάνατο του Χίτλερ, γράφει: "Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας, αφού ακόμα και σήμερα νιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί; 42 χρόνια μετά, με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη μνήμη του μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί μας χέρι ψηλά και κραυγάζουμε: HEIL HITLER!"

3. Οι δήθεν αντισυστημικοί, υποκλίνονται και παραπλανούν
Στις τελευταίες εκλογές πήραν πολλές ψήφους από πολίτες που "τσίμπησαν" στο "αντισυστημικό" προφίλ που θέλει η συμμορία αυτή να προβάλλει. "Να μπουν στη Βουλή να τα κάνουν μπάχαλο", έλεγαν κάποιοι. Κι αντί αυτού ο "σκληρός" Μιχαλολιακος, βγαίνοντας από το γραφείο του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, δεν χάνει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την εξίσου «αντισυστημική» Μπακογιάννη, ανταλλάσσοντας θερμή χειραψία και με μια υπόκλιση τόσο βαθιά που η μύτη του κόντεψε να ακουμπήσει τα γόνατά του.
Φαίνεται, λοιπόν  ότι η "αντισυστημικότητα" της Χ.Α εξαντλείται σε επιθέσεις εναντίων εξαθλιωμένων μεταναστών, στις οποίες τα "παλικάρια" με τις μαύρες μπλούζες, εξοπλισμένοι με μαχαίρια, σιδηρολοστούς και γκλόπ, επιτίθενται εναντίον ενός, συχνά με την αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή.
Και δεν είναι η πάταξη της εγκληματικότητας όπως ισχυρίζονται ο στόχος τους, αφού ο Ν. Μιχαλολιακος σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνει: "Ο λευκός Ευρωπαίος είναι ο φυσικός μας σύμμαχος, ακόμα κι αν είναι εγκληματίας".
Ο τελικός στόχος του φασισμού, και άρα της Χ.Α ως πολιτικού εκφραστή του, δεν είναι οι μετανάστες. Αυτοί επιλέγονται αρχικά ως εύκολος στόχος και αποδιοπομπαίος τράγος. Ο τελικός τους στόχος, είναι ο ίδιος ο λαός που αγωνίζεται ενάντια στην εις βάρος του αδικία. Η Χ.Α. είναι η "χρυσή εφεδρεία" ενός κράτους που συνθλίβει οικονομικά και κοινωνικά τους πολίτες του. Ας μην ξεχνάμε ότι σε φασιστικά καθεστώτα απαγορεύτηκαν οι απεργίες, αφαιρέθηκαν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, χρησιμοποιήθηκαν εργάτες -σκλάβοι, την ίδια στιγμή που θανατώνονταν τα ΑΜΕΑ (γιατί δεν παρήγαγαν για τους καπιταλιστές). Η  Χ.Α έχει δώσει δείγματα γραφής, στρεφόμενη ενάντια στην απεργία των χαλυβουργών, όπου στο εργοστάσιο του Βόλου λειτούργησαν ως η 5η φάλαγγα του βιομηχάνου Μάνεση, καλώντας τους εργαζόμενους να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν με τους όρους του εργοδότη, γιατί υπάρχει κρίση και θα χάσουν τις δουλειές τους.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
-Καμία ψήφος στη νεοναζιστική συμμορία που απαρτίζεται από ανθρώπους του υποκόσμου και του κοινού ποινικού δικαίου!
-Καμία ανοχή στις γειτονιές μας, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία μας για τους σύγχρονους δοσίλογους και ταγματασφαλίτες!
- Διαρκής ενεργός αντιφασιστικός αγώνας!

Ο φασισμός έρχεται πρώτα για μερικούς και μετά για όλους!
"Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν φώναξες, γιατί δεν ήσουν Εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν φώναξες, γιατί δεν ήσουν κομμουνιστής. Τώρα που ήρθαν να πάρουν εσένα, δεν υπάρχει κανείς πια να φωνάξει...." Μ.Μπρέχτ

                                                          Αντιφασιστική ομάδα "τραβέρσο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.